(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Etsimme nyt ammattitaitoista työhön osallistuvaa KIINTEISTÖHUOLLON PALVELUOHJAAJAA tiimiimme eri asiakkuuksien hoitoon Pirkanmaan alueelle.
 
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työ sisältää monipuolisia kiinteistöhuollon tehtäviä. Toimit esimiehen oikeana kätenä sekä opastat ja ohjaat muita työntekijöitä. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7–15 välillä, päivystysvalmiuden katsomme eduksesi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Edellytämme, että sinulla on yli 5 vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta.  Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Sinulla on perustason IT-taidot ja kiinteistöhuollon huoltokirjat ja taloautomaatio ovat sinulle tuttuja. Myös hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito ovat edellytyksiä tehtävässä suoriutumiseen. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön. Eduksi katsomme kokemuksen työnjohtotehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.3.2019 , mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa 1.4.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -