(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimmekin nyt yksikköömme kiinteistöhuollon kokemusta omaavaa

PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan kiinteistöhuollon palveluohjaajan tehtävistä Rovaniemen alueella. Pyörität operatiivista arkea työnjohdon apuna ja varmistat, että palvelutuotanto pelittää – toisin sanottuna huolehdit, että porukka hoitaa työt maaliin laadukkaasti ja työturvallisuuden huomioiden.

Odotamme sinulta asianmukaista koulutusta, kuten kiinteistöalan ammattitutkintoa tai muuta teknillistä tutkintoa. Sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden näyttö hyvin hoidetuista kiinteistöhuoltoalan tehtävistä. Luotsaat työkavereitasi ongelmanratkaisukyvyilläsi ja mukaansatempaavalla tsempilläsi yli, ali tai vaikkapa läpi harmaan kiven.  Viestit sujuvasti ja sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää, jonka turvin luovit sujuvasti eteenpäin työntekijä- ja asiakasrajapinnassa erilaisten ihmisten kanssa. Omaat myös hyvät IT-taidot ja pääset nopeasti kärryille uusista järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon.

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja hommassa edetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi