(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon palvelumestari
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Haemme nyt Kiinteistönhuollon Talkkari-yksikköömme pääkaupunkiseudulle

 

PALVELUMESTARIA

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Työssäsi varmistat, että vastuualueesi työt sujuvat ja työntekijöitä on oikea määrä oikeassa paikassa. Teet siis tuotannonsuunnittelijan kanssa tiiviisti yhteistyötä niin päivittäisen työn kuin kausitöiden organisoinnissa ja resursoinnissa. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Tärkeänä osana työstäsi huolehdit siitä, että työ on turvallista ja porukkasi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa.

 

Ketä etsimme? Olet kiinteistöalan konkari ja olet hankkinut jo muutaman vuoden kokemusta alalta sekä alan ammattitutkinnon. Aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä on suuri etu – olet toiminut esimerkiksi palveluohjaajana tai työnjohtajana. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate sanovat sinulle jotain. Näiden lisäksi tietokoneen kanssa tulee tulla päivittäin toimeen ja järjestelmät eivät saa pelottaa. Tyyppinä työssä pärjää porukkaa tsemppaava ja hyvällä draivilla varustettu kaveri, jolla on intoa niin tulostavoitteiden saavuttamiseen kuin ihmiskeskeinen, kannustava asenne.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon.

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi 20.10.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jäikö jokin mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Kaj Michelsson (puh. 050 385 7362) kertoo sinulle lisää tehtävästä arkisin 8:00-16:00.