Kiinteistöhuollon palvelumestari Jyväskylään
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Etsimme nyt

 

PALVELUMESTARIA

 

Jyväskylään vastaamaan kiinteistöhuollon palveluiden päivittäisen toiminnan organisoimisesta. Tässä tehtävässä pääset loistamaan kentällä: johdat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita, ennakoit ja varmistat työturvallisuutta sekä huolehdit alueesi resursoinnista.  Asiakastyö kuuluu myös vahvana osana työpäivääsi, eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä siitä, että huoltotyöt sujuvat suunnitellusti. Kenttätyön lisäksi huolehdit kiinteistöhuollon tuotannonohjausjärjestelmästä ja asiakkaiden sähköisistä huoltokirjoista omalla vastuualueellasi. Tukenasi arjessa sinulla tulee olemaan muu mestaritiimimme sekä ammattitaitoinen kiinteistönhoitoporukka.

 

Tehtävässä pärjää ihmiskeskeinen, proaktiivinen sekä myyntihenkinen tekijä, jolta löytyy intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa sinua menestymään tehtävässä - olet ehkä aiemmin toiminut esihenkilönä tai työnjohtajana. Tunnet myös kiinteistönhuollon salat työelämän tai koulutuksen kautta. Toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. Vietät osan työajasta kentällä, joten ajokortti on välttämätön.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöhuollon parissa. Pääset myös osaltasi vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun sekä kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Asiakasryhmän päällikkö Kalle Hännivirta on tavoitettavissa numerosta +358503853930. Lähetä omanlaisesi hakemus meille 12.12. mennessä ja olet mukana kisassa! Käytämme online-soveltuvuusarviointia osana rekrytointia.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot