(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon Palveluesimies
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Oletko kokenut työnjohtaja, joka hallitsee sekä huolto- että korjaustyöt? Onko kiinteistöpalveluala sinulle tuttu? Olisitko sinä etsimämme työntekijä?

Haemme asiakkaallemme Coorille KIINTEISTÖHUOLLON PALVELUESIMIESTÄ Vaasaan.

Kiinteistöhuollon palveluesimiehenä työtehtäviisi kuuluu kiinteistöhuollon ja teknisten huoltojen suunnittelu ja ohjaus. Vastaat kiinteistöhuollon laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kiinteistönhoidon toiminnan kehittämisestä Vaasan alueen asiakkuuksissa. Teet tiivistä yhteistyötä kiinteistönhoitajien kanssa suunnittelemalla huolto- ja korjaustoimintaa palvelupyyntöjen perusteella, tekemällä hankinnat, ohjaamalla työtä, ja osallistumalla vaativampiin korjauksiin sekä huoltoihin. Teet myös yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja innovatiivisia ratkaisuja. Toimit lähiesimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, organisoit ja ohjaat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen tiimin. Lisäksi osallistut kiinteistöhuollon työntekijöiden rekrytointeihin ja perehdytykseen.

Ehdoton tehtävässä onnistumisen edellytys on, että sinulla on vankkaa kokemusta ja osaamista kiinteistönhuollon alalta, mieluiten teollisuus- tai toimistoympäristössä. Vaativammatkaan korjaus- tai huoltotyöt eivät jää sinulta hoitamatta. Edellytämme alalle soveltuvaa insinöörin tai teknikon koulutusta talotekniikan alalta (yleis, LVI tai sähkö). Eduksesi katsotaan kokemus esimiestehtävistä. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.4.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Petri Moisio, petri.moisio@coor.com