(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon palveluesimies Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Etsimme nyt ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta KIINTEISTÖHUOLLON PALVELUESIMIESTÄ Jyväskylän alueelle.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden palvelutuotantoa kiinteistönhuollon osalta. Vastuullasi on asiakkaidemme palvelutuotannon arjen sujuvuus ja laatu, teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja luotte yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset useamman vuoden kokemuksen kiinteistönhuollon esimiestyöstä. Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja tunnet kiinteistöjen elinkaaren ja sinulta löytyy osaamista rakennusautomaatiosta ja talotekniikasta. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija sekä innostava esimies. Neuvottelet ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot, hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön ja tulet toimeen sekä suomen että englannin kielellä. Lisäksi tarvitset B-ajokortin, oman auton ja hyvän fyysisen kunnon.


Me ISS:llä tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko iso organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Tule mukaan kehittämään ja kehittymään mielenkiintoisessa tehtävässä!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä  hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ilkka Määttä numerosta 040 547 4066.