(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon palveluesimies Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt työhönsä sitoutunutta KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUESIMIESTÄ Joensuun alueelle.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhuollon palveluesimiehenä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden kiinteistönhuollon palvelutuotantoa yhdessä alueen muiden esimiesten kanssa. Vastaat kiinteistönhuollon laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta, sekä kasvatat liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Varmistat, että tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta. Raportoit kiinteistönhuollon aluepäällikölle.

Tehtävässä onnistumisen edellytys on ennen kaikkea halua oppia uutta, mutta tulet tarvitsemaan myös aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon alalta, rakennusautomaatio osaamista, sekä energia alan tuntemusta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus (kiinteistöalan perus/korkeakoulututkinto) ja/tai useamman vuoden kokemusta kiinteistönhuollon esimiestehtävistä tai palveluohjaajana toimimisesta. Haluat olla innostava sekä reilu esimies ja meiltä saatkin tuen näissä asioissa onnistumiseen.

Sinulla on mielenkiintoa työskennellä asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa, ajokorttia ja autoa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö ja sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16 välille.

Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.7.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ilkka Määttä +358405474066