(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon osaaja Länsi-Vantaalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme oma-aloitteista ja positiivista henkilöä kiinteistön huolto- ja kunnossapitotehtäviin Länsi-Vantaan alueelle.

Työkohteena on pääasiassa kerrostalot Länsi-Vantaan alueella. Päiväsi koostuu monipuolisista tehtävistä ja vastaat kokonaisuudessaan noin viidentoista kohteen kiinteistöhuollosta. Työtehtävät pitävät sisällään kiinteistötekniikan huolto/kunnossapitotyöt ja ulkotöitä kuten lumenluontia sekä käsin että ympäristönhoitokoneella.

Haemme toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa, jolla on jo aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen huollosta ja kunnossapidosta ja/tai kiinteistöhoidon tutkinto. Tärkeintä työssä on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne sekä halua oppia uutta. Tehtävässä tarvitaan kuitenkin B-luokan ajokorttia ja aikaisempi kokemus wille-ympäristöhoitokoneen käytöstä katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinteistöhuoltotehtävässä hyvässä ja mukavassa huoltotiimissä kilpailukykyisellä palkkauksella. Saat tehtävässä vastuuta oman osaamisesi mukaan ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta sen jälkeen on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624.