(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon osaaja Kirkkonummelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme oma-aloitteista ja positiivista henkilöä kiinteistön huolto- ja kunnossapitotehtäviin Kirkkonummelle alueelle.

Työkohteena on pääasiassa asuinkiinteistöt Kirkkonummen alueella. Päiväsi koostuu monipuolisista tehtävistä ja vastaat kokonaisuudessaan noin viidentoista kohteen kiinteistöhuollosta. Työtehtävät pitävät sisällään kiinteistötekniikan huolto/kunnossapitotyöt ja ulkotöitä kuten lumenluontia sekä käsin että ympäristönhoitokoneella.

Haemme toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa, jolla on jo aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen huollosta ja kunnossapidosta ja/tai kiinteistöhoidon tutkinto. Tärkeintä työssä on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne sekä halua oppia uutta. Tehtävässä tarvitaan kuitenkin B-luokan ajokorttia. Hakijoilta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kiinteistöhuoltotehtävässä hyvässä ja mukavassa huoltotiimissä kilpailukykyisellä palkkauksella. Saat tehtävässä vastuuta oman osaamisesi mukaan ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työtehtävä on aluksi määräaikainen, mutta sen jälkeen on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Edellytykset työnsaannille: B-kortti
Eduksi luettavat asiat: Kiinteistöalan koulutus tai kokemus