(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon kohdevastaava Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Haemme nyt Helsinkiin

 

KIINTEISTÖHUOLLON KOHDEVASTAAVAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä isossa liikekiinteistössä Helsingissä. Työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöissä ja toimit kohdevastaavana. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Työssä on mahdollista päästä myös päivystämään, ja päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Ketä etsimme? Olet kiinteistöhuollon kehäkettu, eli sinulta löytyy kiinteistöhuollon koulutus ja kokemusta liikekiinteistöistä. Kiinteistö- ja tietotekninen osaamisesi on ajan hermolla. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta kiinteistöhuollon työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Kaupan päälle saat mukavan työporukan ja erinomaisen esimiehen!

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.12. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, Asiakasryhmän päällikkö Tiina Andelin, tiina.andelin(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.