Kiinteistöhuollon kesätyöt
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme Kuopioon KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖHUOLLON TEHTÄVIIN. 

Työtehtäviä on tarjolla niin kiinteistöjen hoidossa kuin siivouksissa. Kiinteistönhoidossa tehtäviisi kuuluvat mm. ulkoalueiden hoito, pihojen siivous, ruohon leikkaus, puutarhatyöt.. Siivouspuolella pääset työskentelemään esimerkiksi rappukäytävissä, toimisto- ja liiketilakiinteistöissä, hallitiloissa.. 

Olet etsimämme henkilö, jos luonteeltasi olet vastuullinen, joustava ja sopeudut erilaisiin tilanteisiin! Lisäksi tarvitset suomen kielen osaamista sekä reipasta työasennetta. 

Työaika sijoittuu arkipäiville vaihtelevasti klo 6-17 välille riippuen työkohteistasi ja -tehtävistäsi. Työkohteet sijaitsevat Kuopion kaupunkialueella, eduksi on oman auton käyttömahdollisuus, koska työkohteet vaihtelevat eikä niitä aina voida järjestää kävelymatkan päähän toisistaan.

Työpäivän aikana omalla autolla ajosta maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaiset kilometrikorvaukset. Palkkaus määräytyy TES:n mukaan. Töiden kesto sesongin 2022 ajan (touko-syyskuu). Hae meille siis pian, niin kutsumme sinut haastatteluun keskustelemaan työstä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 Henna Rönkä, 050 592 7480. 

Hakemuksen pääset jättämään meille alla olevasta linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/42397787

TARJOAMME
– Laadukkaat työvarusteet

– Mahdollisuuden vakinaistumiseen
– Laajennetun työterveyshuollon
– Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME
– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan
– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot