(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon kesätyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020


Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? 

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Joutsenoon kiinteistöhoidon ja -ylläpidon tehtäviin.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut vastaa monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin varmistaen kiinteistöjen laadukkaan toiminnan ja hyvät käyttöolosuhteet. Työhösi kuuluu ulkoaluetehtäviä, kuten nurmikon ja pensoiden hoitoa sekä nuorempien kesätyöntekijöiden ohjeistus ja valvonta. Työ sijoittuu kesä-heinäkuulle.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme.  Näiden lisäksi edellytämme tässä kohteessa vähintään 18 vuoden ikää sekä jotain työkokemusta joko vastaavista tehtävistä tai toiselta alalta. Lisäksi toivomme sinulta kykyä ottaa vastuuta muiden kesätyöntekijöiden tehtävien ohjeistuksesta.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi ja tuemme sinua työssäsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seuraathan viestintävälineitäsi aktiivisesti. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi tai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä. 
  
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


-ISS on savuton työpaikka-