(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon kesätyöntekijä Seinäjoelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen. Kiinteistöhuollon kesätyöntekijöiden haku Seinäjoella alkaa NYT - tule katsomaan onko ruoho vihreämpää L&T:n puolella! 

 

Mistä on kyse? Etsimme siis innokkaita ja reippaita kesätyöntekijöitä erilaisiin kiinteistöhuollon ulko- ja sisätöihin. Tehtäviin kuuluu piha-alueiden yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen ja nurmikon leikkuu. Myös pienet huolto- ja korjaustehtävät sisätiloissa ovat mahdollisia. Kesällä töitä on keskimäärin 30h/vko, mutta ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun. Töitä on tarjolla eri pituisia pätkiä 1.5.-30.9. välisellä ajalla, kerrothan hakemuksessasi tarkemmin toiveesi työaikojen ja -vuorojen suhteen!

 

Ketä haemme? Kiinteistöhuollon töissä edellytetään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. Tyyppinä tykkäät liikkuvasta työstä peukaloiden pyörittelyn sijaan. Lisäksi arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä asiakasystävällistä otetta työhön.

 

Miksi L&T? Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja hyvää työkokemusta. Sen lisäksi pääset viettämään kesääsi raikkaassa ulkoilmassa huipputyökavereiden kanssa. Isona talona meiltä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen!

 

Mites se hakeminen? Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä paikat saattavat täyttyä ennen ilmoitusajan päättymistä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jos jokin asia jäi mietityttämään, voit soittaa arkisin klo 15-17 asiakasryhmän päällikkö Christian Hellbergille, 050-351 5380.

 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on ympäri vuoden töitä tarjolla erilaisissa kiinteistönhoidon tehtävissä!