(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon kehäkettu Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Me poistamme koulukiinteistöiltä eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme tekemään tärkeää työtä? Haemme nyt Espooseen

 

KIINTEISTÖHUOLLON KEHÄKETTUA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä koulukiinteistöjen parissa. Työskentelet oman osaamisesi mukaan kiinteistönhoidon sisätöissä (toki toivomme, ettet kavahda myöskään ulkoilmaa). Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Työssä on mahdollista päästä myös päivystämään, ja päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Ketä etsimme? Olet kiinteistöhuollon kehäkettu, eli sinulta löytyy sekä alan kokemusta että koulutusta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta kiinteistöhuollon työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoitopalveluineen ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet ja järjestelmät, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti koulukiinteistöjen parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.10. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevien tekijöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Petri Lujanen (puh. 050 385 6929) arkisin klo 14-15:30.