Kiinteistöhuollon kausityöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Etsimme nyt kiinteistöhuollon kausityöntekijää ulkotöihin tiimiimme Haminaan.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 

Kausityöntekijänä vastaat monipuolisista ulkotöistä kansainvälisessä asiakaskohteessamme. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7- 15.30 välillä, ja työsuhde on määräaikainen huhtikuun alusta lokakuun loppuun saakka.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta ulkotöistä tai alan koulutus. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat IT-taidot ja suomen sekä englannin kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen. Kohteen sijainnin vuoksi myös B-ajokortti on tarpeellinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.2.2019 ja työ alkaa huhtikuun alussa.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225426
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hamina