(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon harjoittelija
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kesäksi tuotantolaitosten kiinteistöhuoltoon harjoittelijaa. Työpisteenäsi toimii Itä-Vantaalla sijaitseva Suomen suurin jätevoimala. Kesätyöt sijoittuvat touko- ja elokuun välille ja ajankohta on sovittavissa joustavasti. Kesätyötehtäviisi sisältyy erilaisia kiinteistöhuoltotöitä jätevoimalassa ja kaukolämpölaitoksillamme. Lisäksi tehtävään kuuluu ulkoalueiden kunnossapitotöitä, esimerkiksi nurmikon leikkuuta, kaikkien kiinteistöjemme alueilla.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Toivomme sinulta alaan liittyviä opintoja ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Olet innokas oppimaan uutta ja tartut reippaalla otteella tehtävään kuin tehtävään
  • Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja aina positiivisella asenteella
  • Edellytämme tehtävässä ajokorttia

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana sinulle antavat kiinteistönhoitaja Birgit Krook; birgit.krook@vantaanenergia.fi, 050 577 0452 sekä projektipäällikkö Markku Reinistö; markku.reinisto@vantaanenergia.fi, 050 554 4376.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!