(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon asentajia
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Kevitsan kaivos Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistöhuollon asentajia

Tehtävät

Kiinteistöhuollon asentajien työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen kiinteistöjen kunnossapitotyöt sekä LVI-järjestelmien valvonta-, huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset

Työtehtävät edellyttävät kiinteistöpalvelujen perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta (rakennusalan tai talotekniikan perustutkintoa). Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon kunnossapitotehtävistä. Katsomme eduksi, että sinulla on osaamista lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmistä sekä kiinteistöautomaatiosta. Tekniikan kehittymisen myötä toivomme hakijalta myös tietotekniikan hallintaa ja hyviä ATK-taitoja.

Odotamme hakijalta turvallisuuslähtöistä ajattelutapaa ja sitoutuneisuutta turvallisuusohjeiden noudattamiseen. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hänellä on kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että päätöksentekoon. Arvostamme vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Työsuhteen alkaessa kiinteistöhuollon asentajien työ on päivätyötä.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa kiinteistöhuollon työnjohtaja Aki Korpikoski, aki.korpikoski(at)boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 15.9.2019 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan.