(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon aputyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme asiakkaallemme kiinteistönhuollon aputyöntekijöitä Kainuuseen.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat. Työ pitää sisällään mm. lumenkolausta, lapiointia ja pihojen hiekoitusta. Töitä on tarjolla vaihtelevasti, sään mukaan. Työtehtävät räätälöidään työntekijän osaamisen mukaisesti. Edellytämme reipasta tekemisen meininkiä, positiivisuutta sekä tehokasta otetta työhön. Joissakin kohteissa vaatimuksena on työturvakortti sekä ajokortti (B).

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet valmis lähtemään töihin lyhyelläkin varoitusajalla ja pidät fyysisestä työstä, jossa mahdollisuus nauttia ulkoilmasta. Kaikki työkokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus suotavaa, sillä kohteet vaihtelevat ympäri aluetta.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.