(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon apulaisia kesätöihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Tervetuloa Personalhusetille! Kohta päivät ovat jo pitkiä; meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt KIINTEISTÖNHUOLLON APULAISIA KESÄTÖIHIN Rovaniemelle

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Kiinteistönhuollon apulaisena työskentelet ulkona. Työtehtäviisi voi sisältyä erilaisia viherhoitotöitä, esimerkiksi puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa, nurmikon leikkaamista, roskakierroksia sekä muita kunnossapidon työtehtäviä ja kiinteistönhoidon tehtäviä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16, mutta satunnaisesti voi myös olla viikonlopputyötä tarjolla. Työ on fyysistä ulkoilmatyötä, jota tehdään joka säällä. Työt alkavat keväällä ja niitä on tarjolla syksyyn asti. Töitä on sekä keikkaluontoisesti että pidempänä työsuhteena, joten laitathan rohkeasti hakemusta!

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti, olet oma-aloitteinen ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta ajattelemme, että kesätyö on hyvä tapa vakuuttaa asenteella. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset suomen kielen taitoa. Toivomme, että sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti.

Kesätyöntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.