(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon apulaisia 2019-2020 kaudelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Reippaita apukäsiä kiinteistöpalvelualalle kauden 2019-2020 lumihommiin Ouluun

Värväämme kovakuntoisia käsilumityöntekijöitä alkavan talven lumisesonkiin. Mitä työt pitävät sisällään? Ainakin lumen luontia kolalla ja lapiolla, jään hakkaamista petkeleellä, hiekottamista, harjaamista jne. Koneet tekevät lumityöt niiltä osin kuin mahdollista, mutta kapeammat käytävät, ovien edustat ja rappuset hoidetaan käsin.

Tarjottava työ on keikkaluontoista. Töiden ajankohta ja määrä on täysin riippuvainen lumisateista. Työtä voi olla siis tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Yleensä työt aloitetaan aamuyöstä, koska lumet pitää olla kolattuna ja käytävät hiekoitettuina ennen kuin liikenne vilkastuu aamusta. Toisinaan päivän työt saadaan tehtyä muutamassa tunnissa, mutta silloin kun lunta tulee taivaan täydeltä vuorokaudesta toiseen, niin myös työvuorot venyvät pitkiksi. Ylitöistä toki korvataan asianmukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työsehtosopimusta. Lähtöpalkka on 10,67 €/h. Iltalisää maksetaan 0,72 €/h klo 18-23 välillä tehdystä työstä ja yölisää 1,33 €/h klo 23-06 välillä tehdystä työstä. Sunnuntaina tehdystä työstä maksetaan 100 %:lla korotettu palkka.

Tässä työssä pitää olla ruista ranteessa, eikä Suomen talviset olosuhteet saa säikäyttää. Kylmää, märkää ja pimeää on luvassa toisten mielestä jopa epäinhimilliseen aikaan. Töihin lähdetään ennen kuin julkiset liikkuu tai aura-autot on saaneet pyöräteitä aurattua, joten sen vuoksi katsomme eduksi, jos sinulla on ajokortti ja oma auto töihin liikkumista varten. Työvuoron aikana liikkuminen tapahtuu firman menopelillä. Työturvallisuuskortti tulee olla hankittuna ennen töiden alkamista.

TYÖTEHTÄVÄ: Käsilumityöntekijä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus on kelien mukaan ja töitä on koko talven ajalle aina tarpeen mukaisesti. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskorttia
-Oman auton käyttömahdollisuutta
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Vähintään 18 vuoden ikää (mm. sen vuoksi, että kyseessä on raskas fyysinen työ yöaikaan ja vaadimme ajokorttia)

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.