(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhuollon ammattilainen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaalle kiinteistöhuoltomiestä vastaamaan hallikokonaisuuden kunnossapidosta. Asiakkaamme omistaa halleja, joita vuokraa eteenpäin pitkäaikaisille vuokralaisille. Toiminnan kasvaessa, etsimme heille osaavaa kiinteistönhoitajaa. Työn kuva on laaja. Vuokralaisten vaihtuessa, tehdään pienimuotoista remonttia, talvella luodaan lunta, syksyllä haravoidaan lehtiä, autetaan vuokralaisia heidän remonttikuvioissaan, tehdään jatkuvaa kiinteistöjen ylläpitokorjauksia jne. Työtä tehdään pääsääntöisesti päiväaikaan, mutta tilanteesta riippuen myös aikaisia aamuja tai myöhäisiä iltoja voi olla.
Odotamme sinulta
Hyvät remontointitaidot, kiinteistönhuoltokokemus sekä hyvät sosiaaliset taidot. Vuokralaisten kanssa ollaan tiiviissä yhteistyössä, koska he ovat asiakkaita. Joustavuutta tarvitaan, mutta sitä myös saa asiakkaan puolelta.
Henkilön pitää olla itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä oma-aloitteinen. Kohdetta tulisi hoitaa yrittäjän elkein.
Koulutus ja työkokemus
Ammatillinen koulutus kiinteistöhuoltopuolelta sekä työkokemusta. Sujuva suomenkielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Ajokortti tarvitaan.
Muut tiedot
Työtä on tarjolla noin 2-3 päivää viikossa, mutta kiireisinä aikoina töitä on koko viikoksi. Kesäkaudet ovat hiljaisempaa aikaa. Tämä sopii henkilölle, jolla on muutakin työtä tai opiskelijalle, joka pystyy tekemään opintoja ajankohdasta riippumatta.

Työ alkaa heti, joten ole nopea ja laita hakemus tulemaan.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Malmberg, Hanna.Malmberg@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.