(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitotiimin huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Kiinteistönhoidon ja -ylläpidon ammattilainen! Koetko paloa työskennellä omalla alallasi esimiehenä? Etsitkö vastuullista työnantajaa?

Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja haluamme, että onnistut työssäsi. Pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalle säännöllistä koulutusta, liikunta- ja lounasetuja sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi ansaitset tuloksiin sidotun bonuksen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja tästä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Meillä pääset hoitamaan asiakastyötä itsenäisesti oman tiimisi kanssa, laajan ja asiantuntevan Oulun huoltokeskuksen henkilöstön tukemana! Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Kasvutarinamme seuraava vaihe on kiinteistöhoitopalveluiden toimintojen täydentäminen paikallisella tiimin esimiehellä ja asiakasvastuullisella henkilöllä.

Caverionin huoltopäällikkönä keskeisimpiä tehtäviäsi ovat kiinteistöhoitotiimin esimiestyöt, kiinteistöhoitotyön seuranta, alihankkijoiden ja oman tiimisi laadunvalvonta. Seuraat kohteissa kiinteistö- ja työturvallisuusasioita sekä asiakkaiden, että viranomaisten edellyttämien vaatimusten toteutumista. Toimit päivittäin tiiviisti yhteistyössä muiden Caverionin tiimien ja asiakkaiden organisaatioiden kanssa. Olet halutessasi mukana kiinteistöhuoltoon liittyvissä myynti- ja kehittämisprojekteissa. Työhön kuuluu myös tarvittavat ostopalveluiden hankinnat ja yhteistyö palveluntuottajien kanssa. Osallistut halutessasi tekniseen päivystykseen kiinteistönhoitajien kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi omaat jo kokemusta kiinteistöjen monipuolisista ylläpito tehtävistä sekä esimiestyöskentelystä ja soveltuvan teknisen alan ammattitutkinnon. Toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja sekä nykyaikaisten ylläpito- ja automaatiojärjestelmien ja niihin liittyvien ohjelmien hallintaa. Sinulle ovat tuttuja sekä uudet, että vanhemmat talotekniikan järjestelmät. Arvostamme motivoitunutta ja kehitysmyönteistä asennetta sekä hyviä kommunikaatiotaitoja. Kohteet sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaan alueella, joten ajokortti on välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Jaska Jolma, jaska.jolma@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1

Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, joten hae tehtävää 14.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta!