(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitajia ulkotöihin Kouvolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Kääri siis hihasi ja liity joukkoomme! Etsimme reippaaseen tiimiimme Kouvolan alueelle

 

KIINTEISTÖNHOITAJIA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen 24.8. alkaen. Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskiinteistöjesi ulkoalueista. Työtehtäväsi määrittyvät vuodenajan ja kausivaihtelujen mukaan: osallistut nurmikonleikkuuseen, lehdennostoon, lumitöihin ja hiekannostoon. Kausitöiden lisäksi suoritat muita ulkoalueisiin liittyviä töitä, esimerkiksi puhtaanapitoa. Kohteet ovat liikekiinteistöjä, joten myös asiakaskohtaamiset kuuluvat päivääsi.

 

Ketä etsimme? Alan koulutus ja kokemus kiinteistönhoidosta ja kiinteistönhoitokoneista ovat iso etu, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten toivomme sinun viihtyvän hyvin asiakastyössä ja nauttivan siitä, kun voit olla avuksi. Työkaverina olet reipas ja ystävällinen. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. C- sekä pikku E -kortit tuovat suurta plussaa, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa ja käsittelet kiinteistönhoitokoneita.

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Käytössäsi ovat modernien työlaitteiden lisäksi myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraasi kanssamme!

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa ja kerro meille lisää itsestäsi! Hae paikkaa viimeistään 26.7. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Sari Kade (p. +358 50 594 0699) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 10-12.