(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitajia pääkaupunkiseudun kohteisiimme
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Etsimme useita kiinteistöhoitajia Palmian kohteisiin erityisesti Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Kiinteistöhoitajana vastaat useamman kohteen kiinteistönhuollosta. Huolehdit monipuolisista kiinteistöhuollon työtehtävistä ja työhösi kuuluu myös ulkoalueiden hoitoa. Tarvittaessa sijaistat myös lähialueen muissa kohteissa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla kokemusta asiakaspalvelusta ja kiinteistöhoidosta. Huoltokirja osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito ja hyvät tietotekniset valmiudet sekä työtehtävien vaatimaa fyysistä suoriutumiskykyä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet joustava, oma-aloitteinen kiinteistöhuollon osaaja. Työskentelyotteesi on ripeä, osaat priorisoida ja ratkaista arkipäiväisiä ongelmia.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ennen työhön ryhtymistä sinun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto sekä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtäväistä voi tiedustella Janne Liespalolta puh. 040 3345903, klo 12 – 14 aikana 8.7 – 12.7 ja Marko Nordlundilta 29.7 – 9.8 klo 12 – 14 puh. 040 6761632