(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitajia konelumitöihin Kouvolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Huh, hellettä! Mikäs sen viilentävämpää keskikesällä, kuin miettiä talvea? Jos sinulla on takataskussa C-ajokortti ja hakusessa pesti talvikaudelle Kouvolan alueelle, jatka lukemista!

 

Minkälainen pesti meillä on tarjolla? Meillä on haussa huimat 15 kiinteistönhoitajaa konelumitöihin Kouvolaan ja lähialueille. Tehtävä sisältää kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan. Työt alkavat lokakuussa, kestäen huhtikuulle asti. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työ, eli viikkotunnit vaihtelevat tilanteen mukaan. Talvella ahkeroimme työn touhussa silloin kun lunta tulla tupruttaa, eli usein aamuyön tunteina. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin.

 

Ketä etsimme? Vastaava kokemus on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin myös lumi-infernon keskellä. C-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä teet päätyöksesi konelumitöitä haastavissa asiakaskohteissa.


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat loistavan työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Sari Kade (p. +358 50 594 0699)  antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-12.