(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitajan toimi
Järvenpään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kiinteistöhoitajan tehtävä on päätoiminen kokoaikainen, työaika on 3 viikon tasoitusjaksossa 38 t 45 min/viikko (kolmen viikon jakso 116 t 15 min).

Kiinteistönhoitajan tehtävään sisältyy kokonaisvaltainen kiinteistöistä huolehtiminen asiakas- ja huoltopalvelutehtävissä sekä piha-/ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Seurakuntamestarin tehtävät kuuluvat myös työnkuvaan. Seurakuntamestarin tehtävän hoitamisessa tarvitaan kirkollisten toimitusten sekä sakraalitilojen hoidon tuntemusta. 

Kiinteistöhoitajan tehtävän ytimessä ovat joustavuus, sopeutumiskyky ja oma-aloitteisuus. Kiinteistönhoitaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä seurakuntalaisten ja muiden työntekijöiden kanssa. Työssä kohdataan ja palvellaan ihmisiä hyvin erilaisissa tilanteissa. Haemme henkilöä, jonka vahvuuksia ovat hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja palvelualttius. Tehtävä edellyttää myös omatoimisuutta, asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä kykyä tehdä päätöksiä ja toimia itsenäisesti seurakunnan edun mukaisesti. 

Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Kiinteistönhoitaja toimii kirkonmäen lisäksi tarvittaessa myös muissa Järvenpään seurakunnan kiinteistöissä.

Käytössämme ovat sähköiset varaus- ja työajanseurantaohjelmat ja sisäisessä viestinnässä käytämme sähköpostia, joten tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ammatillista tutkintoa (kiinteistönhoitajan / suntion ammattitutkinto) tai vastaavaa työkokemuksella hankittua taitoa. Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä seurakunnan eri kiinteistöjen välillä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömyyksiä.

Tehtävään valittavan tulee olla Suomen ev.lut kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävän palkkaus määräytyy KirVesTes:n vaativuusryhmän 401 mukaisesti ja on 1934,97 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa (0-15 %) työkokemuksen perusteella. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen palvelussuhteen alkua.

Tartu tähän upeaan tilaisuuteen ja laita hakemuksesi ja CV tulemaan pe 8.3.2019 klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen janne.nordstrom@evl.fi.

Haastattelu siihen kutsutuille pyritään järjestämään viikolle 12.

Tiedusteluihin vastaa ylläpitopäällikkö Janne Nordström p. 050 409 0643, janne.nordstrom@evl.fi