(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme.

Haemme nyt reippaalla ja itsenäisellä työotteella varustettua tarvittaessa töihin kutsuttavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA Haminan ja Kotkan alueelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme, kuten roskakierrokset ja liputuksesta huolehtiminen. Työtä tehdään pääasiallisesti viikonloppuisin klo 06-16 välillä, mutta satunnaisesti työtä on myös arkena. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 15 t/vko. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen 15.12.2019 asti.


Toivomme sinun olevan joustava sekä luotettava työssäsi. Tehtävään tarvitset alalle soveltuvan koulutuksen ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä B-ajokorttia. Toivomme, että viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.7.2019. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -