(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA Saloon.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme, kuten ulkoalueiden hoitamista sekä kiinteistöjen kunnossapitoa. Työ aika sijoittuu klo 06-16 väliseen aikaan ja työtä tehdään pääasiassa arkisin, mutta työtehtävä sisältää myös päivystysvuoroja, jolloin töitä saattaa olla myös muihin aikoihin.


Työssä tarvitaan aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoitajan töistä sekä tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tekninen osaaminen lasketaan eduksi. Toivomme sinun olevan joustava, sinulla on hyvä peruskunto, kykenet puhumaan sujuvaa suomen kieltä asiakaspalvelutilanteissa ja sinulla on B-ajokorttia. 


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.6.2019


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -