(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteen hoitoon Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä aina ulkoalueiden hoidosta vaativiin teknisiin huoltotehtäviin asti. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin n. klo 06–15 välillä, mutta tehtävään sisältyy myös säännöllinen päivystysvalmius kerran kuukaudessa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme alan koulutusta, kiinteistötekniikan tuntemusta ja monipuolista kokemusta alan tehtävistä. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, sekä olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme nykyaikaisen automaatiojärjestelmien käyttökokemusta sekä kokemusta sähköisistä huoltokirjoista. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Katsomme eduksesi voimassa olevan työturvallisuuskortin ja tulityökortin. Sinulla on perustason IT-taidot, tehtävän vaatima hyvä fyysinen peruskunto sekä sujuva suomen kielen taito asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.4.2019.



ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -