(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satojatyöntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä. 

Haemme asiakkaallemme nopealla aikataululla kiinteistöhoitajaa Turun alueelle vaihteleviin kohteisiin!

Toivomme, että sinulla on perus LVI-puolen kiinteistöhuollon töistä kokemusta sekä olet koneajotaitoinen (Wille, tms.) Töitä on tarjolla vaihtelevasti, mutta arviolta 25h/vko. Työt tehdään itsenäisesti, kohteet määrittyvät tekijän omien intressien ja taitojen mukaisesti.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/