(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme nyt asiakaslähtöistä KIINTEISTÖHOITAJAA Saloon.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työ sisältää pääasiassa kerrostalokiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja ulkoaluetöitä Salon alueen asiakaskohteissamme. Työ on kokoaikainen päivätyö, työajan sijoittuessa arkipäiville klo 6-16 välille. Työ on alustavasti määräaikainen 31.12.2018 saakka.


Olet asiakaslähtöinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon eri tehtävistä katsotaan eduksesi kuten myös kokemus kiinteistöhuollon koneiden käytöstä. Suoritetut työturvallisuus ja ensiapukurssit ovat myös hyödyksi. Tehtävässä edellytämme B-ajokorttia, eduksesi on oman auton käyttömahdollisuus.


Meillä ISS Palveluilla on   tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja   kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi! Mikäli kiinnostuksesi heräsi,   toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta, tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 28.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -