Kiinteistöhoitaja Ylivieskaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Viihdytkö erilaisissa kiinteistöhuollon ylläpitotehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Kaipaatko elämääsi aktiivista ja joustavaa työskentelyä? Siinä tapauksessa, tervetuloa ahkeraan joukkoomme!

Haemme nyt KIINTEISTÖHOITAJAA Ylivieksaan!

Asiakkaamme toimivat mm. kiinteistöpalvelualalla ja heillä on tarjolla erilaisia kiinteistönhuollon töitä. Nyt etsimme reipasta ja kokenutta tekijää Ylivieskaan ja lähialueille.

Kiinteistöhoitajana vastaat nimettyjen kohteiden ulko- sekä sisäaluetehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät työt sesongin mukaan. Syksyllä lehtien puhallus ja hiekoitus, talvella eri kiinteistöjen lumityöt pääsääntöisesti käsin tai koneella. Roskakierroksia tehdään läpi vuoden. Työtä tehdään pääsääntöisesti
arkisin, mutta viikonloppuvuorot ovat myös mahdollisia sääolosuhteiden mukaan. Tämän lisäksi työkuvaan kuuluu kiertävä päivystys.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme aikaisempaa työkokemusta alata, sekä katsomme eduksesi auton käyttömahdollisuus.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijämme? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393174
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ylivieska