(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitaja ulkoaluetöihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Etsimme kiinteistöhuollon ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ Lappeenrantaan.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Tehtävä sisältää monipuolista ulkoalueiden hoitoa, mm. lumitöitä, roskakierroksia, ruohonleikkuuta ja raivaustyötä sekä muuta ulkona tehtävää työtä asuinkiinteistökohteissa arkisin kello 08-16.00 välillä, mutta mutta myös viikonlopputyöt ja vaihtelevat työajat ovat mahdollisia. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat 1.7.2019


Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin myös nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Sinulta löytyy jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta ja erilaiset kiinteistökoneet ovat sinulle tuttuja. Lisäksi sinulla on jo alan perus- tai ammattitutkinto. Nostinkoulutus sekä suoritetut työturvallisuus-, tieturva- ja ensiapukurssit ovat myös eduksi. Lisäksi tarvitset B-ajokorttia.


Meille ISS Palveluilla on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi!


Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.iss.fi viimeistään 2.6.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -