Kiinteistöhoitaja Raumalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Kiinteistöhoitaja vailla töitä? Lue eteenpäin, meillä olisi töitä tarjolla! 

Etsimme asiakkaallemme Raumalle KIINTEISTÖHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn kesto 3kk, mahdollisesti jopa 6kk. Työtä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. 

Työtehtäviisi kuuluvat perinteisten talonmiehen tehtävien lisäksi paloilmoituskeskukset ja niiden tarkkailu - ja huoltotehtävät, palo-ovet ja paloilmaisimet. Työtä tehdään pääsääntöisesti tehdasalueella mutta tämän lisäksi pari kohdetta sijaitsee myös alueen ulkopuolella. 

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus on myös eduksesi. Tässä työssä tarvitset ajokorttia mutta oma auto ei ole pakollinen. Arvostamme myös toimeen tarttuvaa työotetta sekä tunnollista työasennetta. 

Työturvakortti on pakollinen. Se on myös suoritettavissa kauttamme.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisissa kiinteistöhoitajan tehtävissä. 

Tule meille töihin! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä aiemmin luotu profiili hakuun. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä HR-konsultti Sari Europaeukseen, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot