(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoitaja Kouvolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme reippaaseen tiimiimme nohevaa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Kouvolan alueelle. Tehtävä sisältää enimmäkseen kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen ja mahdollisuutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroon.

 

Ketä etsimme? Alan koulutus ja kokemus on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa.


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat loistavan työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Sari Kade (p. +358 50 594 0699)  antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-12.