Kiinteistöhoitaja Kotka-Pyhtää-alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme reippaaseen tiimiimme nohevaa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen Kotkan ja Pyhtään alueelle. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 31.5.2020 asti. Työ painottuu ulkoaluetöihin, mutta sisältää myös taloteknisten laitteiden huoltoa. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistöalan tutkinto ja aiempaa kokemusta niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Olet luotettava ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, käyttökokemusta kiinteistötraktoreista sekä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Vesa Minkkinen (p. +358 46 923 0355)  antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253638
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre29756474.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010-636111
  • Sijainti: Pyhtää