(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoidon palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme KIINTEISTÖHOIDON PALVELUESIMIESTÄ Lounais-Suomen alueelle.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Vastuullasi on kiinteistönhoidon kohteiden palvelutuotannon sujuvuus ja laatu. Olet esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Vastaat kiinteistönhuollon laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaa kannattavasti. Tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.

Sinulla on jo useamman vuoden ajalta työkokemusta kiinteistön ylläpidon tehtävistä, mielellään esimiesasemassa. Alan koulutus katsotaan eduksi. Työskentelytyylisi on asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakastyöhön ja nautit työskentelystä kentällä asiakkaiden ja henkilöstösi parissa. IT-taitosi ovat hyvät ja omaksut helposti uusia järjestelmiä.

Tarjoamme hyvän tiimin tuen, haasteellisen työn sekä kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 18.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palveluissa työskentelee 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.