(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhoidon palveluesimies pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Palmian kiinteistöpalveluissa pääset huolehtimaan osaltasi monenlaisista tiloista ja rakennuksista. Toimivien kiinteistöpalvelujen avulla voimme vaikuttaa käyttäjien viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Tarjoamme vastuullista ja monipuolista työtä, lukuisia erityyppisiä työtehtäviä ja uramahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Haemme nyt kahta oma-aloitteista ja aktiivista KIINTEISTÖNHOIDON palveluesimiestä Palmian Kiinteistöpalveluihin pääkaupunkiseudulle.

Työsi tärkeät painopisteet ovat asiakasrajapinnassa toimiminen, oman henkilöstön johtaminen ja toimintojen kehittäminen. Kehität ja syvennät asiakkuussuhteita varmistaen palvelun laadun, asiakastyytyväisyyden ja asiakkuuksien jatkuvan sekä nousujohteisen kehityksen. Tehtävä on tulosvastuullinen ja vastaat siitä yksikön toimialapäällikölle.

Ammattitaitosi peruspilareina ovat alan tutkinto sekä pitkäaikainen työkokemus. Sinulla on myös näyttöjä korkealaatuisten ja asiakaslähtöisten kiinteistöpalveluiden vastuullisena esimiehenä toimimisesta jo useamman vuoden ajalta. Olet aiemmassa työssäsi päässyt hiomaan huippuunsa taitosi projektijohtamisessa sekä talouden hallinnassa.

Henkilönä olet ennakkoluuloton, ratkaisukeskeinen ja mahdollisuuksia tunnistava tiimipelaaja. Työotteessasi korostuvat yhteistyötaidot ja kykenetkin toimimaan joustavasti erilaisten sidosryhmien edustajien kanssa. Osaat tarpeen mukaan neuvotella, perustella mielipiteitäsi sekä tehdä itsenäisiä päätöksiä organisaation etu mielessäsi. Lisäksi muutoksen johtaminen sekä toimintakyvyn ylläpitäminen epävarmoissakin tilanteissa ovat sinulle positiivisia haasteita.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Aloitamme haastattelut elokuussa. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätietoja antaa liiketoimintayksikön johtaja, Minna Gauffin, 1.7 klo 14-15.30 ja 4.7 klo 10-11. Minnan tavoitat numerosta 040 665 2121.