(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöharjoittelija
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Tule meille kiinteistöharjoittelijaksi!
Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy! HKL:n Infra- ja kalustoyksikkö vastaa HKL:n infra- ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. Kiinteistöihin kuuluvat asunnot, varikot, asemat ja muut tilat.

Etsimme kesäkaudeksi 2020 kiinteistöharjoittelijaa kiinteistöprojektitiimiin. Kiinteistötiimissä työskentelee 6 projektipäällikköä ja 2 asiantuntijaa (LVI + sähkö). Tehtäviisi kuuluu projektipäälliköiden avustamista hankeseurannan järjestelmissä ja kustannusseurannassa, projektien dokumentointia sekä lisäksi muita projektinhoidon tehtäviä mielenkiinnosta ja suuntautumisesta riippuen. Olet mukana kiinteistöjen korjausprojekteissa, joissa pääset tutustumaan koko hankkeeseen suunnittelusta toteutusvaiheeseen. Opit työssä projektinhallintaa ja -johtoa sekä julkisten hankintojen menettelytapaa. Lisäksi projekteihin liittyy usein myös talotekniikkaa ja automatiikkaa, joihin tehtävässä on mahdollisuus myös perehtyä.

Mitä haemme?
Toivomme sinulta rakennus- tai kiinteistöalan koulutusta ja hyvää tietoteknistä osaamista. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, itseohjautuvaa työotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista kiinteistö- ja rakennusalan tehtävistä luetaan eduksi.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-31.8.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Leena Mätäsniemi. Voit olla Leenaan yhteydessä puhelimitse 040 6471380.