(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhallintoasiantuntija
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

Haemme nyt Toimitilapalvelut –yksikköömme kiinteistöhallintoasiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen Ouluun. 

Kiinteistöhallintoasiantuntija

Kiinteistöhallintoasiantuntijana sinulle kuuluu toimitilojemme ja pankkien sijoituskohteiden kiinteistöhallinnon tehtäviä kuten kiinteistöraportointi.  Vastaat myös palvelukanavien kautta tulevien palvelupyyntöjen selvittelystä. Lisäksi työhösi kuuluu vuokrasopimushallinnon tehtävät, kuten reskontrista, laskujen käsittelystä sekä vuokraperinnästä vastaaminen.  

Huolehdit myös tehtävässä kiinteistöhallintajärjestelmän tietojen oikeellisuudesta ja asiakirjojen laadinnasta. Oman vastuualueesi viranomaisyhteistyö on myös osana tehtävääsi. Pääset osallistumaan aktiivisella otteella prosessien ja työtapojen kehittämiseen ja suunnitteluun.

Mitä me odotamme sinulta?

Toivomme sinulta ammatillista osaamista kiinteistöhallinnosta ja arvostamme kiinteistöhallinnan järjestelmien tuntemusta. Osaaminen kiinteistötaloudesta edesauttaa tehtävässä menestymisessä.

Pystyt toimimaan itsenäisesti saaden tuloksia aikaan. Olet palveluhenkinen asenteeltasi ja sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot, mikä huokuu sinusta vuorovaikutustilanteissa. Osaat priorisoida ja kohdentaa huomiosi kiireellisimpiin tehtäviin ammattitaidollasi vakuuttaen. 

Tartu mahdollisuuteen

Meillä pääset osalliseksi arvojemme mukaiseen, kehittyvään tekemiseen. Yksikkö on täynnä mahdollisuuksia tehdä toiminnasta omannäköistä ja sparrata innostuneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, monipuolisen työnkuvan sekä hyvän tiimin ja mukavat kollegat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Rättäri, puh. 040 737 0228. Voit laittaa kyselysi Saaralle myös sähköpostitse saara.rattari@op.fi. 

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen oheisen painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2019.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.