(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhallinnon esimies
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme sijoitustoiminnon kiinteistöhallinnon tiimiesimiestä

 

Varma on merkittävä suomalainen kiinteistösijoittaja. Varman kiinteistösijoituksiin kuuluu suorien kiinteistösijoitusten lisäksi kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistörahastoja. Lisäksi meille on tärkeää hyvien ja laadukkaiden vuokra-asuntojen tarjoaminen etenkin hyvien liikenneyhteyksien ääreltä kasvukeskuksissa. Varma on omalla pääomalla toimivana kiinteistösijoittajana tehnyt merkittäviä kiinteistöinvestointeja ja jatkossakin kehittää aktiivisesti omaa kiinteistökantaansa ja jalostaa sitä esimerkiksi asuinkäyttöön. Näillä toimilla olemme keskeisesti mukana tukemassa kotimaista elinkeinoelämää ja Suomessa tehtävää työtä.

 

Kiinteistöhallinto on osa Varman sijoitustoiminnon Investment Operations -osastoa, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kiinteistöosaston sekä taloushallinnon kanssa. Tiimissä vastataan vuokratuottojen ja -vakuuksien valvonnasta ja raportoinnista, vuokrareskontran täsmäytyksestä ja vuokraperintäprosessin sujuvuudesta. Tiimissä hoidetaan myös asiakaspalvelua sekä hallinnoidaan ja koordinoidaan ulkoisia yhteistyökumppaneja. Haemme nyt kiinteistöhallinnon tiimiin esimiestä. Esimiesroolissa vastaat tiimin lähiesimiestyöstä, prosessien sujuvuudesta ja niiden kehittämisestä.

 

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ja vahvaa osaamista kiinteistöliiketoiminnan prosesseista
  • Perintä- ja vuokrausprosessien hallintaa
  • Kiinteistökirjanpidon ja tilinpäätöksen osaamista
  • Kiinteistöjen arvonlisäverotuksen osaamista
  • Kiinteistö-, talous-, budjetointi-, perintätietojärjestelmien osaamista
  • Kokemusta järjestelmäprojekteista.            

 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esimiestyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmentavaa ja sparraavaa otetta esimiestyössäsi. Olet aikaansaava, joustava ja ratkaisukeskeinen kehittäjä, joka osaa tukea tiimiään hyvään suoritukseen.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät sijoitustoiminnossa sekä mahdollisuuden kehittää prosesseja ja järjestelmiä. Varmalaiset arvostavat osaavia työkavereitaan ja kehittymismahdollisuuksia. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus.

 

Lisätietoja

Lisätietoja kiinteistöhallinnon esimiehen tehtävästä antaa riskienhallintajohtaja Kaj Blomster (p. 040 835 2250), kaj.blomster@varma.fi , soittoajat: 19.4. ja 26.4. klo 15-16.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 29.4.2018