Kiinteistöhallinnon assistentti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme reippaan ja aikaansaavan työotteen omaavaa Kiinteistöhallinnon assistenttia St1 Nordicille Helsinkiin! Työskentelet projektiluontoisesti itsenäisessä roolissa, joka on mahtava tilaisuus esimerkiksi opiskelijalle päästä kehittämään omia taitoja tiedon digitalisoinnin parissa. Tässä työssä vastaavaa aiempaa työkokemusta tai koulutustaustaa ei vaadita. Etenemme haussa nopealla aikataululla, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Etsimme itsenäistä ja omatoimista kiinteistöhallinnon assistenttia toteuttamaan arkistojen dokumentointia ja digitalisointia. Skannaat paperisia asiakirjoja digitaalisiksi tiedostoiksi ja tarkistat jo olemassa olevia skannauksia mahdollisten erikoisuuksien varalta. Tässä työssä saat alkuperehdytyksen ja pääset toteuttamaan työtä itsenäisesti.

Tarjoamme


* Itsenäisen työn, jossa mahdollisuus harjoittaa omia organisointitaitoja toimistoympäristössä
* Tilaisuuden tienata ja kerätä hyvää työkokemusta projektiluontoisessa työssä tunnetussa yrityksessä
* Tarpeen mukaan mahdollisuuden jatkaa työssä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Paperisten asiakirjojen skannaaminen sähköiseen muotoon
* Skannattujen asiakirjojen tarkistaminen ja vertaileminen toisiinsa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hyvä perinteisten Office -ohjelmien tuntemus
* Sujuva suomen kielen taito
* Reipas, ahkera, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva sekä tarkka työasenne


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti
* Kesto: 1kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Purotie 1, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä St1 Nordic Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
St1 Nordic Oy{target="_blank"} on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä.
Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi ja YouTubesta: http://bit.ly/2FZqkEs
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1307035
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki