(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöhallinnon asiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme kiinteistöhallinnon asiantuntijaa

 

Varman sijoitustoiminnon Kiinteistöhallinto on osa Investment Operations -osastoa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä kiinteistöosaston sekä taloushallinnon kanssa. Etsimme kiinteistöhallintotiimiin vahvistusta vakituiseen työsuhteeseen. Kiinteistöhallinnon asiantuntijana tehtävääsi kuuluu:

 • vuokralaishallinnon päivittäisestä toiminnasta vastaaminen
 • ​vuokrareskontran hoitaminen sisältäen vuokrien laskutus, saatavien valvonta yhdessä perintätoimiston kanssa sekä vuokravakuuksien hallinnointi
 • päivittäinen asiakaspalvelu yhdessä tiimin kanssa
 • kiinteistöhallintojärjestelmän ylläpito
 • raportointi liiketoiminnalle.

Odotamme, että omaat reippaan ja hyvän asenteen olla vuokralaisten apuna ja tukena vuokriin ja muihin vuokrasopimuksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi varmistat, että laskutus sujuu vuokrasopimusten mukaisesti ja selvität nopeasti mahdolliset epäselvyydet. Onnistut tehtävässä, jos sinulla on:

 • kokemusta reskontran hoitamisesta tai taloushallinnon työtehtävistä
 • liikehuoneistojen ja asuinhuoneistojen vuokrasopimusten perustuntemusta
 • tarkkuutta, järjestelykykyä sekä hyvää päättelykykyä
 • sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia
 • kiinteistöalan ja perintätoimen tutkinnot katsotaan eduksi

   

Varma omistaa noin 4000 asuntoa sekä satoja toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea. Kehitämme kiinteistöjä jatkuvasti ja haluamme varmistaa, että asunnot ja toimitilat vastaavat vuokralaisten tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Olemme mukana varmistamassa arjen viihtyisyyttä kestävien ja vastuullisten valintojen avulla. Panostamme vastuullisuuteen ja aiomme pienentää kiinteistöjemme hiilijalanjälkeä 20 % vuoteen 2025 mennessä. Kaikki asuintalomme käyttävät vihreää sähköä ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja edelleen pienentää hiilijalanjälkeämme.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät sekä innostavat ja toisiaan sparraavat työkaverit. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tähän iloiseen ja osaavaan joukkoon kannattaa hakea mukaan!


 

 

 

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöhallinnon tiimipäällikkö Tiia Noronen puhelimitse to 20.2. klo 9-11 ja to 27.2. klo 12-14 (p. 050 564 0377).

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 10.3.2020. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana.