(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöautomaation Projektiteknikko
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Schneider Electricin osaavaa tiimiä, jossa kannustetaan työntekijöitä kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat heidän asiakkaiden tulevaisuuden energiatarpeita parhaiten.

Haemme Schneider Electricille kiinteistöautomaation PROJEKTITEKNIKKOA Espooseen vakituiseen työsuhteeseen.

Projektiteknikkona vastaat projektien kokonaisvaltaisesta teknisestä, taloudellisesta sekä työmaahoidollisesta läpiviennistä. Projektiteknikon tehtävä sisältää myös kohteen kiinteistöautomaatiojärjestelmän suunnittelun, laitetilaukset, ohjelmoinnin, käyttöönoton ja alihankkijan kilpailutukset.

Odotamme sinulta:
- Teknistä koulutustaustaa (esim. LVI-, sähkö-, IT- tai automaatio).
- Kokemusta ohjelmoinnista.
- Halua ja kykyä kantaa vastuuta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
- Erinomaista paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
- Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
- Organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.
- Englannin kielen taitoa.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Voit myös olla hiljattain valmistunut oman alasi tulevaisuuden osaaja. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai rakennusautomaatiojärjestelmissä yleisesti käytetyistä väyläratkaisuista. Jos haluat vaikuttaa omalla työlläsi energiatehokkuuteen ja ympäristömme tilaan, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Etsimme tehtävään yhteistyötaitoista, asiakaslähtöistä, tehokasta ja luotettavaa tekijää. Schneider Electric tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Mikäli kiinnostuit niin toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera viimeistään 2.2.2020 mennessä. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.