(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöautomaatioasentaja kunnossapitoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt 

KIINTEISTÖAUTOMAATIOASENTAJAA kasvavaan kunnossapitotiimiimme.

Tehtäviisi kuuluu

Asennat, korjaat, säädät telakan kiinteistöjen LVIS-komponentteja sekä -järjestelmiä. Työkohteesi sijaitsevat toimistorakennuksissa ja tuotannon halleissa.

Kehitämme tällä hetkellä vahvasti telakan kiinteistöjen automaatiota, joten pääset työssäsi myös itse kehittämään ja viemään eteenpäin järjestelmien toimintaa.

Kiinteistöautomaatioasentajana työskentelet yhteistyössä telakan oman kunnossapito-osaston työporukan sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työhösi kuuluu myös valvomotoimintaa sekä varallaoloa.

Toivomme hakijalta

Sinulla on sähköasentajan perustutkinto ja muutaman vuoden työkokemus kiinteistöasennuksista, erityisesti automaatioasennuksista.

Laaja-alainen kiinteistötekniikan ja erilaisten kiinteistöautomaation toimilaitteiden tuntemus on eduksi.

Olet lisäksi kiinnostunut kiinteistöjen teknisen toimivuuden kehittämisestä kiinteistöautomaation avulla.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet tukemassa maailman upeimpien risteilyalusten rakentamista!

Lisätietoja antaa

Jukka-Pekka Juntunen
Osaston esimies
jukka-pekka.juntunen@meyerturku.fi
+358 50 304 8129 (soittoajat maanantaisin ja torstaisin 7:30-9:00)