(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöassistentti
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Työtehtäväsi
Haemme kiinteistöassistenttia sopimuskohteeseen. Tehtävässäsi avustat tiimin toimihenkilöitä, tiliöit laskuja, hoidat laskutusta sekä hallinnoit asiakirjoja ja piirustuksia. Toimit kokouksissa sihteerinä, huolehdit raportoinnista ja autat operatiivisten asioiden eteenpäin viemisessä.

Kuka olet?
Toivomme että sinulla on kokemusta kiinteistöalan assistentin tai sihteerin tehtävistä, sekä tehtävään soveltuva koulutus. Kiinteistöalan kokemus ei ole pakollinen, mutta toivottava. Työssä menestyminen edellyttää motivaatiota ja halua oppia uutta.
Työtehtävässä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen osaaminen on plussaa.

Jotta viihdyt Bravidalla, sinun on

  • Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme
  • Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme
  • Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.


Tietoa Bravidasta
Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Mitä tarjoamme?
Bravida on suuri työnantaja - todellisuudessa suurin alallaan Pohjoismaissa. Suurena ja laaja-alaisena yrityksenä pystymme tarjoamaan sinulle paljon.
Saavutamme enemmän yhdessä. Meillä työskentelee n. 12.000 työntekijää. Hoidamme yhdessä mielenkiintoisia ja teknisesti haastavia toimeksiantoja, joita vain harvat yritykset pystyvät hoitamaan.

Bravidalla olet yksi meistä
Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.
Kun sinä kehityt, mekin kehitymme
Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä.
Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. Bravida tarjoaa sisäistä koulutusta sekä assistenteille että päälliköille, insinööreille, asiantuntijoille ja esimiehille. Kun työntekijämme kehittyvät, yrityskin kehittyy.

Kiinnostuitko?
Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 16.8.2020 mutta palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä
Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi!