(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖASSISTENTTI
HUS Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Jorvin sairaalaan Espooseen, Kiinteistöpalvelut yksikköömme

KIINTEISTÖASSISTENTTIA

Tehtäviin kuuluvat Jorvin ja Espoon sairaalan kiinteistöpalveluyksikön monimuotoiset tehtävät mm. laskujen käsittely, tiedottaminen, kokousjärjestelyt, työvuorolistojen suunnitelmien ja toteutumien käsittely viikkolepokorvauksineen, päivystys-, loma- ja poissaolotietojen ylläpito jne.

Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa ammattikoulutusta tai työkokemusta tehtäväalueelta. Arvos-tamme ammattitaidon lisäksi asiakaspalvelutaitoja, tiimihenkisyyttä ja hyvää asennetta työhön. 

Sinulla on nykyaikaiset tietojenkäsittelytaidot, mm. Titania, GM-Huoltokirja ja Rondo ympäristön tuntemus ovat työssä eduksi. Olet energinen henkilö, joka luo työyhteisöömme hyväntahtoisuutta ja mahdollistat meille aikaa suorittaa omat työtehtävämme tehokkaasti. Haemme erityistä, meille sopivaa henkilöä, vähempään emme tyydy.

Kiinteistöpalvelut yksikköömme Jorvissa kuuluu 20 henkilöä eri ammattiryhmistä.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstön vaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi sekä palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltomestari Jari Väätäinen puh. 050 555 8110 tai Huoltopäällikkö Vesa Valkonen puh. 050 428 6623. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 17.1.2020 mennessä https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/