(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöassistentti
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Haemme kiinteistöassistenttia Pitäjänmäkeen

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävien asiakkaidemme omistamien vuokra-asuntokohteiden kiinteistöassistentin tehtävässä yhteistyössä isännöitsijöiden ja managereiden kanssa.

Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisesti hallinnollisten tehtävien parissa; työhösi sisältyy yhtiö- ja käyttäjähallintoa, isännöitsijöitä avustavia sekä toimiston sisäisiä tehtäviä. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

 

Kiinteistöalan koulutus ja kokemus on sinulle merkittäväksi eduksi, erityisesti osaamisesi asuinkiinteistöjen parista auttaa sinua menestymään tehtävässä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Anssi Tikkanen, 040 620 8647.


Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e389f5f5. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi