(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöassistentti
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Kiinnostaako sinua asuntotiimin kiinteistöassistentin tehtävä? Newsec on tänäkin vuonna yksi Suomen parhaista työpaikoista. Olemme innovatiivinen, arvojohdettu ja yrittäjähenkinen yhtiö. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme, palveluitamme ja henkilöstömme osaamista. Uskomme Newsecissä tiimityöskentelyyn avokonttorissa ja siihen, että jokainen jäsen tuo tiimiin oman osaamisensa ja panoksensa toisiaan täydentäen.

Kiinteistöassistentin tehtävä on kokopäiväinen. Työpaikkasi on joko Lappeenrannan, Tampereen tai Turun toimipisteessämme ja raportoit asuntotiimin assistenttien esimiehelle.  

Kiinteistöassistentin tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa suurasiakkaidemme noin 19 000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä.  Vastaat omalta osaltasi isännöinnin asiakaspalvelusta, raportoinnista, palveluverkoston koordinoinnista sekä hoidat kohteiden ostoihin ja myynteihin liittyviä vastuutehtäviä. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja nettipalveluissa, kiinteistötietojen syöttöä ja ylläpitoa järjestelmissä, tiedotteiden ja muistioiden laatimista, materiaalin keruuta asiakas- ja viranomaisraportointiin. Assistenttimme ovat tärkeä osa palveluketjuamme, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja. 

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, järjestelmällisen tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on asuinkiinteistöjen perustuntemusta. Käytät sujuvasti eri MS Office-ohjelmia ja opit uusien järjestelmien (huoltokirjat, dokumenttienhallinta jne.) käytön nopeasti. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään asiakkuustiimisi toimintaa ja sinulla on omatoiminen ote vuokralaisasioiden hoitamisessa. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja hoidat työsi tunnollisesti sekä käsittelet vuokralaisasiat ripeästi ja täydellä luottamuksella.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelutiimin esimies Suvi Eronen puhelin: 0103896019 tai sähköposti: suvi.eronen@newsec.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myös 15.8.2019 alkaen  tiimiesimies Niina Puikko puhelin: 0103896079 tai sähköposti: niina.puikko@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea hakulomakkeen kautta 28.8.2019 mennessä. Laita hakemukseesi mukaan palkkatoive. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.