Kiinteistöassistentti
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haluaisitko sinä työskennellä kiinteistöassistenttina yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistöassistentin tehtävään. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Meillä Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinteistöassistenttina tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi. Tehtävä on kokopäiväinen ja alkaa 5.8.2019. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme ja raportoit Toimitilapuolen assistenttien esimiehelle.  

Kiinteistöassistentin tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkuuksien omistusten ylläpidon asiakaspalvelusta, raportoinnista, palveluverkoston koordinoinnista sekä hoidat ostoihin ja myynteihin liittyviä vastuutehtäviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa kiinteistötietojen ja dokumenttien syöttöä sekä niiden ylläpitoa järjestelmissä, tiedotteiden ja kokousmuistioiden laatimista sekä materiaalin keruuta asiakas- ja viranomaisraportointiin. Sinulla on halua oppia uutta asiakkaidemme liiketoiminnasta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, järjestelmällisen tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on kiinteistöjen perustuntemusta ja ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään asiakkuustiimisi toimintaa ja sinulla on omatoiminen ote asioiden hoitamisessa. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.
 

Heräsikö kiinnostuksesi? Tuleva työkaverisi Saara kuvailee meitä: ”Työ itsessään on erittäin monipuolista, mielenkiintoista ja jokainen päivä on erilainen. Jo ensimmäisestä päivästä alkaen annetaan vastuuta ja tekemiseen luotetaan. Työkaverit ovat erittäin auttavaisia, ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Ketään ei täällä jätetä yksin, vaan mahdollisia ongelmia ratkaistaan yhdessä. En ole katunut päivääkään tänne töihin tulemista!”

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!
Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Tarja Korhonen juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tarjan tavoitat numerosta 040 651 6344. Voit myös laittaa sähköpostia tarja.korhonen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 31.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267672
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa